ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΝΑ, ΜΕΣΩ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΟΙ «ΣΤΑΘΜΟΙ» ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

 

 

Santorini_el_Congindential  «Από το Παρίσι, στη Βερόνα, μέσω Σαντορίνης, οι πιο ρομαντικοί προορισμοί για του Αγίου Βαλεντίνου», είναι ο τίτλος του αφιερώματος της Ισπανικής Επιθεώρησης, «El Confidencial» . Ο τίτλος, ασφαλώς εύγλωττος, στο συμβολισμό του. Το Παρίσι, είναι η πρωτεύουσα των ερωτευμένων, η Βερόνα το σκηνικό για την πιο γνωστή ερωτική ιστορία όλων των εποχών που έπλασε ο Σαίξπηρ  με το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και η Σαντορίνη για τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα της.

Ο Έρωτας μας ενθαρρύνει για ένα διάλλειμα με τη συντροφιά του προσώπου που αγαπάμε περισσότερο» γράφει η  «El Confidencial», παραθέτοντας τους κορυφαίους προορισμούς των ερωτευμένων. «Εάν δεν έχετε ακόμα σκεφτεί κάποιο προορισμό που θα εκπλήξει το σύντροφό σας, «εμπιστευτικά» ( σ.σ. «El Confidencial» στα ισπανικά σημαίνει «ο εμπιστευτικός») επιλέξαμε ορισμένες πόλεις, όπου η αγάπη είναι αισθητή σε κάθε γωνιά. Παρίσι, Βενετία, Βερόνα Δεκαπέντε πόλεις όπου ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα, θα συγκριθούν μαζί σας».

Η λεζάντα της φωτογραφίας της Σαντορίνης, που παραθέτει, ο συντάκτης αναφέρει χαρακτηριστικά: « Γιατί η Σαντορίνη, είναι τόσο ρομαντική; Μα για τα ολόλευκα σπίτια της που προβάλλουν τη μοναδική τους σιλουέτα (φιγούρα) κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος».

 

1verona12

 

ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΤΟ-ΣΟΟΥ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *