“ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

 

 

 

H η φωτογραφία, είναι από ανάρτηση του κ. Κώστα Δαρζέντα στο Facebook

“Τη Κυριακή 29/10 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Σαντορίνης με πολιτική ομιλία του Στέφανου Ξεκαλακή, Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ, εν όψει της διαδικασίας εκλογής αρχηγού στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς που θα γίνει στις 12 Νοεμβρίου . Στην εκδήλωση συμμετείχαν φίλοι και μέλη του Κινήματος και της ευρύτερης προοδευτικής παράταξης στην οποία διεξήχθη μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της Κεντροαριστεράς.

Το ΠΑΣΟΚ Σαντορίνης καταδικάζει τα γεγονότα που συνέβησαν το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 στο Εμπορείο Θήρας. Τα γεγονότα αυτά προσβάλλουν τη Δημοκρατία, την αξιοκρατία .τη Δικαιοσύνη και την ισότητα που πρέπει να μας χαρακτηρίζουν ως τοπική κοινωνία .Η κίνηση των ατόμων να εμποδίσουν την πραγματοποίηση της παρέλασης και η εκτόξευση απειλών και ύβρεων προς τους εκπαιδευτικούς και στους πολίτες μπροστά στα μάτια των τρομακρατημένων μαθητών είναι παράδειγμα προς αποφυγήν.

Στη Σαντορίνη που δέχεται κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες ,τέτοια γεγονότα την υποβαθμίζουν , την δυσφημούν και πρέπει να αποφεύγονται.

Η Χώρα χρειάζεται πολίτες που δρουν με βάση τις Δημοκρατικές διαδικασίες και να νοιάζονται για το μέλλον των παιδιών τούς παρέχοντας τα κατάλληλα εφόδια για να ανταποκριθούν στις ανάγκες του μέλλοντος. Οι ύβρεις , οι συκοφαντίες , οι απειλές και η μισαλλοδοξία οδηγούν το λαό σε σπαραγμό και σε διόγκωση των προβλημάτων”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *