ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ –«BOOK DIRECT» ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ HOTREC ΓΙΑ ΣΤΕΝΟΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ-ΠΕΛΑΤΗ

 

 
Ανακοίνωση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

 

 
BOOKDIRECT«Η HOTREC, η Ευρωπαϊκή οργάνωση ξενοδοχίας, εστίασης και αναψυχής, ξεκίνησε στις 15 Δεκεμβρίου 2015 την πανευρωπαϊκή καμπάνια «Book Direct», στην οποία συμμετέχει και το ΞΕΕ, εκπροσωπώντας τον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Η καμπάνια απευθύνεται σε όλους τους ξενοδόχους, εστιάτορες ή άλλους επιχειρηματίες του τουρισμού, που επιθυμούν να συμμετέχουν σε εθελοντική βάση.

 
Η Ευρωπαϊκή βιομηχανία φιλοξενίας αναγνωρίζει ότι υπάρχουν για τους ταξιδιώτες πολλοί τρόποι να οργανώσουν και να κλείσουν τη διαμονή τους . Τα διάφορα κανάλια διάθεσης δωματίων και κρατήσεων παρέχουν οφέλη τόσο στους καταναλωτές όσο και στους παρόχους. Η ποικιλία τους εμπλουτίζει τις επιλογές των καταναλωτών και τις ευκαιρίες των επιχειρήσεων.

 
Η δυνατότητα για άμεση επικοινωνία και απευθείας κράτηση έχει τη δική της αξία. Όταν ο ταξιδιώτης κλείνει απευθείας τη διαμονή του, έχει πάντα άμεση επαφή με αυτόν που παρέχει την υπηρεσία. Χάρις σ’ αυτή την άμεση επαφή, οι προσωπικές του επιθυμίες μπορούν να συζητηθούν και να εκπληρωθούν με ένα εμπιστευτικό και αποτελεσματικό τρόπο. Η άμεση σχέση, όπως συμβαίνει και στη ζωή μας, καθιστά πιο στενή και οικεία τη σχέση προμηθευτή-πελάτη.

 
Η άμεση επαφή επιτρέπει επίσης να λαμβάνει ο ταξιδιώτης πληροφορίες από πρώτο χέρι, όσον αφορά π.χ. στη διαθεσιμότητα του καταλύματος, συγκεκριμένα αιτήματα, ενδεχομένως ειδικές προσφορές, υπηρεσίες ή συνθήκες.

 
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να γίνει Απευθείας Κράτηση. Οι διαφορετικές δυνατότητες επικοινωνίας είναι διαθέσιμες στους διαδικτυακούς τόπους των ίδιων των παρόχων, καθώς και στο επικοινωνιακό τους υλικό. Κατ’ αυτό τον τρόπο, μπορεί κανείς να επιλέξει το πιο κατάλληλο μέσο για τους σκοπούς του είτε πρόκειται για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία, είτε για άμεση επαφή με e-mail ή μέσω της ίδιας της ιστοσελίδας του καταλύματος, όπως επίσης και πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία στη ρεσεψιόν.

 

Οι ξενοδόχοι και οι άλλοι επιχειρηματίες του τουρισμού που θέλουν να συμμετέχουν στην καμπάνια, μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το λογότυπο «Book Direct» από το website http://www.book-direct-shop.eu/free-download/ και να το ενσωματώσουν στο επικοινωνιακό υλικό των πελατών τους (website, έντυπα, etc.). Μπορούν επίσης να παραγγείλουν σε online κατάστημα www.bookdirectshop.eu διάφορα προϊόντα προώθησης, όπως stickers, φυλλάδια κ.α.».

 

ΠΗΓΗ: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *