AO ΘΗΡΑΣ: ΚΟΠΗ ΜΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ” ΤΑΧΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

“Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν η διοίκηση, η ομάδα και οι ακαδημίες του ΑΟ Θήρας την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας.
Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Σκοπελίτης, ευχήθηκε να είναι η φετινή χρονιά τυχερή για την πορεία του ΑΟ Θήρας, ενώ από την πλευρά τους ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος – Νικόλαος Ζώρζος, o A΄Αντιδήμαρχος κ. Μάρκος Καφούρος και ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Ελευθέριος Τζούρος, εκτός από τις ευχές τόνισαν ότι θα βρίσκονται και φέτος στο πλευρό της ομάδας.

«Το παρών» έδωσαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Σπύρος Πατηνιώτης με την οικογένειά του, ο Λιμενάρχης Θήρας κ. Εμμανουήλ Βασαλάκης και o Δημοτικός Σύμβουλος και έφορος του ΑΟ Θήρας κ. Μανόλης Ορφανός. Η κ. Μαρίνα Πετίνη Βασαλάκη επεφύλαξε και φέτος μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς προσέφερε δώρα στην ομάδα.
Τυχερές της ημέρας, ήταν η αθλήτρια του ΑΟ Θήρας Όλγα Βεργίδου, και η μικρή Αλεξία, παίκτρια από τις ακαδημίες , που κέρδισαν τα δυο πρώτα μεγάλα δώρα, ευγενική προσφορά από την κα Μαρίνα Πετίνη Βασαλάκη και από τη VODAFON Σαντορίνης και συγκεκριμένα από τον Γενικό Γραμματέα της ομάδας κ. Βαμβακούση.
Τη βασιλόπιτα, προσέφερε ο φούρνος «το Μεγαλοχώρι» του κ. Πέτρου Λειβαδάρου.
Οι παρευρισκόμενοι φίλοι της ομάδας αλλά και οι γονείς των παιδιών ευχήθηκαν προσωπικά στις αθλήτριες να έχουν μια καλή και παραγωγική χρονιά, και καλή επιτυχία στην συνέχεια της αθλητικής περιόδου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *