Η ΑΝΝΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ»

ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΥΘΥΜΙΑΤΟΥ

 

Η Άννα Μαυρουδή, μαζί με τον Μπενμέτο Σπύρου

Η Άννα Μαυρουδή, μαζί με τον Μπενέτο Σπύρου

Την  τζιώτισσα εκπαιδευτικό και πρώην υποψήφθια Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε ο κ. Μπενέτος Σπύρο για τη θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με το συνδυασμό «Νησιωτική Ανατροπή». Μαζί θα είναι και η κ. Χριστίνα Ευθυμιάτου- Καρυσιτινάιου (σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Βιοχημική Μηχανικήστο Πανεπιστήμιο της Ουαλλίας), δραστήριο στέλεχος της αυτοδιοίκησης και του οικολογικού κινήματος των νησιών, η οποία στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφια με τον «Οικολογικό Άνεμο»..

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ».

«Διαδοχικές συναντήσεις στη Σύρο, είχαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Μπενέτος Σπύρος, η υποψήφια Χωρική Αντιπεριφερειάρχης, Άννα Μαυρουδή και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος από τη Νάξο, Χριστίνα Ευθυμιάτου _Καρυστιναίου  .

 

Τόσο ο κ. Σπύρου, όσο η κ. Μαυρουδή και η κ. Ευθυμιάτου Καρυστιναίου συναντήθηκαν με το Σύλλογο Εργαζομένων της αιρετής Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, με την προσωρινή διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων και με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Επίσης, υπήρξε συνάντηση στο χώρο του νοσοκομείου, με το διοικητή κ. Πετράκη, με το Σύλλογο των εργαζομένων, καθώς και με το Σύλλογο ΑΜΕΑ «Δικαίωμα». Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, υπήρξε συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, τους προϊσταμένους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και με τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών.

 

 

 

Η επίσκεψη στη Σύρο, ολοκληρώθηκε με εκδήλωση στο Επιμελητήριο Κυκλάδων για την επίσημη παρουσίαση της περιφερειακής παράταξης και της υποψηφιότητας της κ. Άννας Μαυρουδή».