ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΜΕΤΖΗ

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΜΕΤΖΗ

 memetzi

ΑΠΟ ΤΟ:  http://www.gazzetta.gr/volleyball/article/544388/i-vradia-tis-memetzi

  Μέσα σε μία ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Δ.Γ Χαλανδρίου «Νίκος Πέρκιζας» πραγματοποιήθηκαν χθες με απόλυτη επιτυχία, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, τα ανεπίσημα εντός έδρας «αποκαλυπτήρια» του ΓΣ Χαλανδρίου στον φιλικό αγώνα με τον Α.Ο Θήρας. Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς η νυν προπονήτρια των φιλοξενουμένων και σπουδαία μορφή του ελληνικού βόλεϊ, Ελένη Μεμετζή.

Την εκδήλωση, όπου, εκτός της Μεμετζή βραβεύτηκε από τον ΓΣ Χαλανδρίου και ο Α.Ο Θήρας, τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Γιώργος Κουράσης, ο πρόεδρος του Αθλητικού οργανισμού και μέλος του Δημοτικού συμβουλίου, Ηλίας Ντάβαρης, o αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Μάνος Κρανίδης, ο πρόεδρος του ΔΣ του ΓΣ Χαλανδρίου, Νίκος Πανταζής και ο ομόλογός του στον Α.Ο Θήρας, Γιώργος Συνολάκης. Από το χώρο του βόλεϊ παραβρέθηκαν, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Βέρα Λάγιου ως εκπρόσωπος της ομοσπονδίας, η κορυφαία βολεϊμπολίστρια του αιώνα, Μαρία Κωστοπούλου, η θρυλική άσος και νυν προπονήτρια των αναπτυξιακών τμημάτων του ΖΑΟΝ, Πηνελόπη Μπλάμη ,η διεθνής της Εθνικής γυναικών μπιτς βόλεϊ, Πέννυ Καραγκούνη, καθώς και πλήθος αθλητών/-τριών, προπονητών/-τριών και παραγόντων απ’ το χώρο του βόλεϊ

Συγκίνηση και… ειδήσεις στην τελετή απονομών!

Η αυλαία της εορταστικής εκδήλωσης άνοιξε με τον Πρώτο Πολίτη της πόλης μας, Γιώργο Κουράση έπειτα από ένα σύντομο χαιρετισμό να απονέμει, εκ μέρους του ΓΣ Χαλανδρίου, στον ισχυρό άνδρα του Α.Ο. Θήρας, Γιώργο Συνολάκη τιμητική πλακέτα, για την ιστορική άνοδο της νησιωτικής ομάδας στην Α2 Γυναικών, ένα χρόνο μόλις μετά την ίδρυση του συλλόγου. Η διοίκηση της Α.Ο θήρας που ευχαρίστησε τον ΓΣ Χαλανδρίου για την πρόσκληση που του έκανε, εξέφρασε την επιθυμία να ανταποδώσει τη φιλοξενία των γηπεδούχων στη Σαντορίνη, ενώ με μία ευγενική του χειρονομία «γλύκανε» τους διοργανωτές προσφέροντας δυο μπουκάλια από το φημισμένο σαντορινιό κρασί “Vinsanto”.

περισσότερα: http://www.gazzetta.gr/volleyball/article/544388/i-vradia-tis-memetzi