ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΕΠΑΙΝΟΥΣ

Ανάσα για το Κέντρο Υγείας Θήρας

Όλα πήγαν καλά λοιπόν κ. Λαμπράκη;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΕΠΑΙΝΟΥΣ

  Επιστολή διαμαρτυρίας για το περιεχόμενο ανάρτησης του Santionews.com, σχετικά με τις ευχαριστίες και τους αυτοεπαίνους για τη διαχείριση της κρίσης στο Κέντρο Υγείας Θήρας, πήραμε από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κ. Γιάννη Λαμπράκη. Τη δημοσιεύουμε ασμένως, αλλά συνοδευμένη με ένα μόνο ερώτημα:  «Είναι σίγουρος, ο κ. Πρόεδρος πως πέραν της αυταπάρνησης του προσωπικού, όλα ήταν καλά, προγραμματισμένα και ανθηρά στον υπό τις εντολές του τομέα;. Όλα, μα όλα;».

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 «Με έκπληξη είδα το επιθετικό στο πρόσωπό μου, δημοσίευμα σας, σε σχέση με δελτίο τύπου του Κ.Υ. με περιεχόμενο τις εύλογες ευχαριστίες προς το προσωπικό, για την άριστη διαχείριση των προβλημάτων που δημιούργησε το τετραήμερο black out της ΔΕΗ.

Ως πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής  του Κ.Υ. Θήρας, αποτέλεσε μία δεοντολογική υποχρέωσή μου και μία ελάχιστη δημόσια ενέργεια απόδοσης ευχαριστιών, αφού όπως ελπίζω να καταλαβαίνετε, οι επιπτώσεις της διακοπής ρεύματος πρωτίστως είναι δυνατόν να προκαλέσουν προβλήματα στο τομέα παροχής πρωτοβάθμιας υγείας. Ενός τομέα που και εσείς ο ίδιος γνωρίζετε καλά τη δυσμενή θέση που ήδη βρίσκετε.

Καμία διάθεση λοιπόν ούτε και σκέψη αυτοπροβολής είχα παρά μόνο την δημόσια ευχαριστία για όσους συνετέλεσαν (με τον τρόπο που αναφέρω στην επιστολή μου) ώστε το τετραήμερο black out της ΔΕΗ να μην πληγώσει κι άλλο, το χώρο της υγείας στο νησί μας.

Στη βάση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας που επιτελείτε, θα σας παρακαλούσα θερμά να δημοσιεύσετε την παρούσα απάντηση στο ειδησεογραφικό σας μέσο.

Ο Πρόεδρος

της ΔΕ του ΚΥ Θήρας

Λαμπράκης Ε. Ιωάννης»